Loading...
Hjem| Retur og refusjon

Retur og refusjon

Vi vil at du skal være fornøyd med kjøpet ditt, og det er grunnen til at vi godtar returer på New In Box, New No Box, kjøp av klær og kjøp av tilbehør som er i samme stand som da de ble sendt og som ikke faller innenfor noen av kategoriene beskrevet i neste setning. Vi utsteder ikke refusjoner eller aksepterer returer eller bytter på noen varer som er oppført som "Endelig salg" på betalingssiden, spesielle varer, brukte varer, lagringsartikler på nettstedet vårt, varer direkte til kjøper eller varer som sendes til en frakt. speditør. Alle kjøp av slike varer er ENDELIG SALG, og vi gir ikke refusjon eller aksepterer retur for slike kjøp.

 

Du har 3 dager på deg til å be om retur fra datoen du mottok varen(e). For å starte en retur, gi " Be om retur " nettsiden når du mottar pakken din eller kontakter oss. Når vi mottar returen din, vil varen(e) bli evaluert før refusjonen foretas. Evalueringskriterier inkluderer følgende:

 

* Varen(e) må inkludere returetiketten og pakkseddelen som er levert av oss - Merk: Returer vil ikke bli behandlet uten en returetikett og pakkseddel.

 

* Varen(e) må være i den tilstanden de var i da de ble sendt av oss, inkludert men ikke begrenset til: ingen skade, originale etiketter, ingen bretter som følge av prøving og/eller slitasje, ingen slitasje på sålen eller rusk ( for sneakerartikler), og all original emballasje inkludert.

 

* Vare(r) må sendes til oss innen 3 dager etter mottak av returetiketten. Evalueringsprosessen kan ta opptil 7 dager fra mottak av returforespørsel, og vi forbeholder oss retten til å ta den endelige avgjørelsen om alle returforespørsler.

 

Når vi har behandlet returen din, refunderer vi beløpet du betalte for varen(e), minus fraktkostnadene til og fra deg og minus eventuelle prioriterte behandlingsgebyrer som er betalt, ved å utstede nettstedskreditt ( nettstedets kreditt) for bruk på fremtidige kjøp, med mindre annet er bestemt av oss etter vårt eget og rimelige skjønn.

Pass på at du bare inkluderer varen(e) som skal returneres i forsendelsesboksen.

 

Hvis returforespørselen din av en eller annen grunn ikke blir godkjent av oss, vil vi varsle deg om avgjørelsen vår via e-post.

 

For sneakervarer vil du ha muligheten til å få varen(e) sendt tilbake til deg på din regning eller sendt på dine vegne hos oss.

 

For klær og tilbehør kan du få varen(e) sendt tilbake til deg for din regning. Hvis du velger å få varen(e) sendt tilbake til deg, sender vi deg en faktura for fraktkostnadene og sender varen(e) til deg etter at du har betalt for returfraktkostnadene. Hvis du velger å sende joggesko-varen(e), vil vi aktivere oppføringen(e) til samme pris som du betalte for slike joggesko-varer, og hvis joggesko-varen(e) selges, vil du bli betalt i henhold til vår Avgiftspolicy. Du kan endre oppføringsprisen når som helst på nettstedet.

 

For sneakervarer, hvis du ikke svarer innen 14 dager etter å ha mottatt varsel om at returforespørselen ikke ble godkjent, eller hvis du ikke betaler fraktfakturaen innen 14 dager etter mottak, sender vi joggeskovaren(e) på dine vegne og aktiver oppføringen(e) til samme pris som du betalte for slike sneakervarer, og hvis joggeskovaren(e) selges, vil du bli betalt i henhold til vår gebyrpolicy. Du kan endre oppføringsprisen når som helst på nettstedet.

 

Hvis returforespørselen din ikke blir godkjent av oss fordi varen(e) var uekte, vil du ha muligheten til å få varen(e) sendt tilbake til deg eller avhendet av oss etter vårt rimelige skjønn. Velger du å få varen(e) sendt tilbake til deg, sender vi deg en faktura for fraktkostnadene tilbake til deg. Hvis du ikke svarer innen 14 dager etter å ha mottatt varsel om at returforespørselen ikke ble godkjent, eller hvis du ikke betaler fraktfakturaen innen 14 dager etter mottak, vil vi disponere varen(e) etter vårt rimelige skjønn.

 

KJØP SENDES DIREKTE FRA SELGERE

Alle varer som sendes direkte fra utvalgte selgere til kjøpere er ENDELIG SALG.

Du kan ikke returnere kjøp som ble sendt direkte fra en selger for full eller delvis refusjon eller for nettstedets kreditt med mindre det oppfyller ett eller flere av kriteriene som er angitt.

 

TVISTER

Hvis du av en eller annen grunn bestrider transaksjoner som er gjort på nettstedet, kan kontoen din settes på vent til tvisten er løst. Du godtar at du ikke vil forsøke å unngå, unngå eller omgå refusjonsforbud på noen måte med hensyn til varen(e) du kjøper på nettstedet. Uten å begrense det generelle av det foregående og med unntak av det som er angitt under " Retur " ovenfor, vil du ikke bestride eller søke tilbakeføring fra selskapet hvis kredittkort eller betalingsmåte du brukte til å kjøpe varen(e) på nettstedet. Hvis du gjør det, kan bestillingen(e) bli kansellert, og vi kan, etter eget skjønn, nekte å honorere ventende og fremtidige kjøp gjort fra alle kredittkortkontoer eller nettkontoer som slike tilbakeføringer er gjort på, og kan forby alle personer i hvis navn kredittkontoene eksisterer og enhver person som har tilgang til en tilknyttet nettkonto eller kredittkort eller som på annen måte bryter denne bestemmelsen ved å kjøpe vare(r) på nettstedet.